”Eftertankens kranka blekhet”, (William)

Självbilden får sig ibland en käftsmäll på grund av ren dumhet. Då ett mål sätts upp är det till för att nås. Men om inte det målet har en plan som följs så kommer missödena lika säkert som ett brev på posten(eh-det gäller inte längre så vi ändrar). Lika säkert som att inga tåg avgår eller kommer fram i tid. Niklas ”Lidas” Lidström redogjorde på ett tydligt sätt varför han även i en ”högre” ålder kunde vara bland de bästa spelarna i NHL. Mer uppvärmning, mer nervarvning, genomtänkt kost och det viktigaste av allt en bra sömn. När man går på en träningsperiod som omfattar sex dagar styrketräning och tre dagars tennis kan man inte göra några misstag. Två veckors slarv med uppvärmning och stretching har inneburit: Ryggmeck, smälld högeraxel, smälld ljumske. Strålande jobbat. Nu är det Naprapat Anny på Ryggakuten i Göteborg som ”Cashar in”.

En tanke på “”Eftertankens kranka blekhet”, (William)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *